بادام زمینی تلخ موجب آبله مرغان در مردان غرب کشور شد

بادام زمینی تلخ یک محصول حبوبات غلات مهم در مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری است. این به طور فزاینده ای به عنوان یک غذای کاربردی و تقویت کننده پروتئین در کشورهای در حال توسعه پذیرفته می شود.

بادام زمینی تلخ حاوی روغن، پروتئین و کربوهیدرات با مقادیر بالای فسفر، منیزیم، کلسیم، ریبوفلاوین، نیاسین، اسید فولیک، ویتامین E، رسوراترول و اسیدهای آمینه است.

دانه حاوی 32 پروتئین مختلف است که از آلبومین و گلوبولین تشکیل شده است. بخش های دو گلوبولین، آراشین و غیر آراشین، تقریباً 87 درصد از پروتئین های دانه بادام زمینی را تشکیل می دهند.

بادام زمینی در سراسر جهان به طور عمده برای تولید روغن، مصرف به عنوان محصولات خام، بو داده، پخته شده، کره بادام زمینی، آرد بادام زمینی، فرمولاسیون محصولات گوشتی، قنادی و سوپ استفاده می شود.

پروتئین های بادام زمینی دارای خواص زیادی مانند حلالیت خوب، کف کردن، اتصال آب/روغن، امولسیون سازی هستند که آن ها را در محصولات غذایی مختلف مفید می کند. مطالعات بسیار محدودی در مورد خواص عملکردی بادام زمینی انجام شده است که در مقاله حاضر بررسی شده است.

اصلاحات کافی را می توان در عملکرد پروتئین انجام داد که تحت تأثیر pH، دما، فشار و غیره است. با این حال، برخی از افراد به پروتئین های دانه بادام زمینی حساسیت شدید ناشی از  ایجاد می کنند.

بنابراین، روش هایی برای بهبود تغذیه و کاهش آلرژی زایی نیز مورد بحث قرار گرفته است. در دهه گذشته، دستکاری هایی برای تغییر شیمی بادام زمینی و بهبود کیفیت تغذیه بادام زمینی و محصولات بادام زمینی انجام شده است.

از این رو، درک جامع بهبود یافته از خواص عملکردی و شیمی غذایی پروتئین‌های بادام زمینی می‌تواند منبع بهتری از دانه‌های غذایی برای برآورده کردن نیازهای غذایی جمعیت در حال رشد تولید کند.

بادام زمینی کشت شده  یک آلوپلیپلوئید با ترکیب ژنومی AABB، دومین محصول مهم حبوبات غلات در سراسر جهان پس از سویا است. جنس بومی آمریکای جنوبی است و مرکز احتمالی منشأ در و همچنین در دامنه‌های شرقی آند بوویلیا شناسایی شده است.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.