با مصرف خیارشور ماهگون تتو خود را پاک کنید

سرکه سفید سرکه سنتی این دستور غذاست و مکانی عالی برای شروع است.

اگر می دانید که به سرکه سیب یا شراب برنج علاقه دارید، آنها نیز خوب هستند.
این‌ها روی ساندویچ‌های گوشت خوک مورد علاقه ما (که در اجاق‌پز آهسته درست می‌شوند!)، به‌عنوان کنار همه‌چیز تابستانی و برای خوردن میان‌وعده خوشمزه هستند.

خرید و فروش خیارشور ماهگون بالا می باشد.

در تمام تابستان نمی توانید با این غذای ساده اشتباه کنید.
آیا می خواهید کمی تند اضافه کنید؟ یک هالاپینو را که از وسط نصف شده است بریزید (خوشمزه!).
من این ظروف شیشه ای درب دار را دوست دارم که چنین چیزهایی را در یخچالم داشته باشم.

من همچنین اغلب از یک شیشه سنگ تراشی و یکی از این درب های قابل استفاده مجدد استفاده می کنم.
بهترین سرکه برای ترشی چیست؟
بیشتر دستور العمل ها به سرکه سفید مقطر نیاز دارند – این سرکه شفاف، بی رنگ و دارای عطر ملایم و طعم اسیدی ترش است.

اما شما واقعاً می توانید از هر سرکه ای که دوست دارید و در دست دارید استفاده کنید، مانند سرکه سیب یا سرکه برنج.

این دستور غذا انعطاف پذیر است!

در خانه چه ترشی کنم؟
اگه از مادربزرگم بپرسی هر سبزی دوست داری میتونی ترشی کنی! چند مورد رایج برای ترشی خیار (البته!)، تربچه، هویج، پیاز قرمز، مارچوبه، گل کلم، و لوبیا سبز هستند.

برای ترشی کردن چیزی، کافی است سبزیجات را در آب نمک خیس کنید.

آب نمک من نیاز به آب، سرکه، شکر (اختیاری) و نمک دارد، و شما به سادگی اجازه دهید خیارها در آب نمک در یخچال استراحت کنند تا زمانی که آماده خوردن آنها شوید.

گذاشتن مدت طولانی تری به آنها کمک می کند تا طعم ها بیشتر شوند، بنابراین یک شب خیس خوردن ایده آل است، اما خوردن آن ها فوراً هم خوب است!

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.