در اینجا چند نکته وجود دارد که به شما کمک می کند بهترین ترشی گوجه گیلاسی نتیجه را بگیریداز گوجه فرنگی نارس قرمز استفاده کنید، نه از انواع گوجه فرنگی سبز. گوجهفرنگیهای رشد نیافته دارای دانههای نرم و سفید رنگ هستند و دارای فضای داخلی خشک و بدون مواد ژلهمانندی هستند که با رسیدن گوجهفرنگی ایجاد میشود.
گوجه فرنگی نارس سبز ترد و ترش است و در هنگام ترشی بافتی شبیه به خیار دارد. میوههای کوچک بهتر از گوجهفرنگیهای بزرگ در فرآیند ترشی کردن مقاومت میکنند. این دستور العمل برای استفاده از تمام آن گوجه فرنگی های گیلاسی باقی مانده عالی است.
گوجهفرنگیهایی که شروع به رسیدن کردهاند، هنگام ترشی نرمتر، آبدارتر و لطیفتر خواهند بود.گوجه سبز عاری از بیماری را قبل از یخبندان بچینید.
گوجهفرنگیهایی که ناسالم هستند یا تحت تأثیر یخبندان قرار گرفتهاند ممکن است PH بالاتری داشته باشند و برای کنسرو کردن آنها را ناامن کند.در حالی که این دستور غذا از سرکه سفید استفاده می کند، می توانید نوع سرکه مورد استفاده را برای تغییر طعم عوض کنید.
مقدار سرکه را در این دستور کم نکنید، اما با خیال راحت آن را با سرکه دیگری با حداقل اسیدیته 5 درصد جایگزین کنید.سرکه سفید سرکه شفافی است که از تقطیر ذرت و چاودار تهیه می شود، در حالی که سرکه سیب از سیب های تخمیر شده تهیه می شود و طعمی ملایم و میوه ای به آن می دهد.
برای تمام دستور العمل های کنسرو خانگی خود از نمک ترشی که به آن نمک کنسرو نیز می گویند استفاده کنید.نمک سفره حاوی ید و مواد ضد لک است که ممکن است آب نمک را کدر یا تیره ترشی کند.نمک به غذاهای ترشی طعم می بخشد و بافت را حفظ می کند.
در صورت تمایل می توان آن را کاهش داد اما ممکن است بر کیفیت ترشی شما تأثیر بگذارد.دستور العمل زیر برای ترشی گوجه فرنگی سبز شوید با طعم شوید، سیر و برگ بو است. شوید و سیر طعم را اضافه می کنند، در حالی که برگ بو مکمل طعم و تانن است که به ترد ماندن ترشی ها کمک می کند.
شما می توانید چاشنی خشک شده را بدون به خطر انداختن ایمنی این دستور تهیه کنید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.