خرما پیارم خوزستان در صنعت شیرینی پزی جایگاه برتر را گرفت

در هند، نخل خرما و خرما پیارم خوزستان به صورت تجاری در گجرات و راجستان کشت می شود. تلاش هایی برای پرورش نخل خرما در هاریانا و پنجاب انجام می شود. تخمین زده می شود که جمعیت کل درختان خرما در هند حدود 105 میلیون درخت است که مساحتی بالغ بر 80000 هکتار را پوشش می دهد.

در حال حاضر هند چوهراس خرمای خشک و خواجور خرمای نرم وارد می کند. برای رفع نیاز این میوه، شورای تحقیقات کشاورزی هند یک طرح هماهنگ برای بهبود نخل خرما را در سال 1955 در آبوهار تصویب کرد.

این مکان به دلیل بارندگی کم 30-23 سانتی متر با امکانات کافی برای آبیاری کانال، شرایط مناسبی برای کشت خرما در نظر گرفته شد.

خرما

در سال 1958 تعداد زیادی مکنده از 20 رقم کشت شده از آمریکا در ایستگاه ابوهر آورده شد. علاوه بر این، 30 رقم دیگر از مسقط، مصر، عدن، پاکستان غربی و از داخل کشور تا سال 62-1961 تهیه شد.

از آن زمان تاکنون تحقیقات در مورد جنبه های مختلف خرما در آبوهار ادامه دارد و پیشرفت های خوبی در زمینه تکثیر و درمان میوه ها حاصل شده است. برای افزایش بیشتر کار در تاریخ، طرح دیگری را در سال 1976 برای تحریم کرده است. بعدها، طرح تحقیقی در مورد نخل خرما نیز در بیکانر راجستان معرفی شد.

در حال حاضر نخل خرما در ساحلی شمال گجرات کشت می شود. مناطق راجستان، در هاریانا و در پنجاب. در کوچ، تقریبا. 14 میلیون درخت خرما ناهمگن در حدود 12500 هکتار پراکنده شده است که سالانه حدود 85500 تن میوه تازه تولید می کند.

خرما بسیار مغذی و لذیذ است و شناخته شده است که بیشتر حاوی قند است. گوشت خرمای کاملا رسیده تمر از 75 تا 80 درصد قندها گلوکز و فروکتوز تشکیل شده است.

خرمای تازه خلال با رطوبت 20 درصد حاوی 60 تا 65 درصد قند، 2.5 درصد فیبر، 2.0 درصد پروتئین، 2.0 درصد چربی و 2.0 درصد مواد معدنی مانند آهن، کلسیم، پتاسیم و مقدار متوسطی کلر، مس، منیزیم و گوگرد است.

به این ترتیب به ازای هر کیلوگرم 3000 کالری انرژی می دهد. همچنین حاوی مقدار کمی ویتامین A، B1 و B2 است. این میوه همچنین منبع خوبی از اسید نیکوتینیک است

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.