خیار فروتن شاید تنها محبوب ترین غذای مورد استفاده برای ترشی باشد، به طوری که در ایالات متحده کلمه «ترشی» تقریباً به معنای «خیار ترشی» است. ما در این بخش از جهان کمی بیشتر در مورد آنها صحبت می کنیم، جایی که ترشی به هر میوه، سبزی یا غذایی که ترشی شده است (یا یک وضعیت ناگوار!) اشاره دارد.
بیشتر مبهم این اصطلاح این واقعیت است که بسیاری از مردم در بریتانیا یا ایرلند دوست دارند به آنها به عنوان غوره یا ترشی اشاره کنند. به طور دقیق، غوره نوعی خیار کوچکتر است که ترشی شده است. اما در ادامه این پست به آن خواهیم پرداخت…
خیارشور در شیشه بالا گیره
ترشی روشی برای نگهداری میوه ها و سبزیجات است که امکان نگهداری آنها را برای مدت طولانی فراهم می کند. همچنین بافت و طعم بسیاری از میوهها و سبزیجات را به روشهای دلپذیری تغییر میدهد و به غذایی که فکر میکردید از قبل میدانستید، «طراوت» میآورد. در مورد خیار، روش معمولاً شامل فرو بردن آنها در مخلوطی از آب، نمک، سرکه و ادویههای انتخابی و گذاشتن آن برای تخمیر است.
در حالی که افراد ممکن است ترجیحات متفاوتی در مورد خیارشور داشته باشند، به طور کلی یک ترشی موفق باید بافتی ترد و ترد داشته باشد و طعم دهنده (یا نداشتن طعم) به عهده خود فرد باشد.
در حالی که می توانید خیارشور فوری سرکه ای، ترشی مخلوط و غیره را در مغازه ها خریداری کنید، اما همیشه کیفیت بالایی ندارند. در واقع، آمریکاییهایی که به طعمهای منحصربهفرد خود عادت دارند، اغلب شکایت میکنند که ترشیها در بریتانیا یا ایرلند یکسان نیستند – چه خیلی شیرین باشند، چه خیلی خیس یا تعادلشان اشتباه است.
خیارشورهای فروشگاهی نیز بیشتر از مواد نگهدارنده اضافی یا رنگ های زرد تیره استفاده می کنند. به این دلایل، خیلی بهتر است ترشی های خانگی را امتحان کنید.
خیار کوتاه برای ترشی خانگی
به همین ترتیب، بهتر است از خیارهای خانگی استفاده کنید. کیک های خریداری شده در فروشگاه معمولاً با موم پوشانده می شوند که هیچ مزیتی برای ترشی شما ندارد. محصولات خانگی تازه تر خواهند بود – و هر چه خیار تازه تر باشد، ترشی شما بهتر (و تردتر) می شود. پرورش خودتان همچنین به شما این امکان را می دهد که به دنبال انواع خاصی از خیار باشید که مخصوصاً برای ترشی یا تخمیر مناسب هستند.
ما دو نوع مختلف را در نظر خواهیم گرفت – خیار برش و خیارشور خانگی ساده که در حالی که مطمئناً می توانید از اولی برای ترشی استفاده کنید، دومی ایده آل است. کیک های ترشی معمولاً کوتاهتر (3-6 اینچ) و “مسدود کننده” تر از خیارهای برش خورده هستند و پوستی برآمده یا خاردار دارند. آنها همچنین تردتر هستند و معمولاً پوست نازک تری دارند، به این معنی که آب نمک ترشی بهتر می تواند خیس بخورد. برش خیار باعث می شود خیارشورهای نرم تر و لطیف تر با دانه های بیش از حد تولید شود.
ترشی خیار شور فوری:
خیار را میتوان در آب نمکی و بدون سرکه نیز ترشی کرد (این خیارها به ترشی ترش معروف هستند). این از طریق فرآیند تخمیر لاکتو اتفاق می افتد. تخمیر لاکتو به باکتری لاکتوباسیلوس بستگی دارد که به طور طبیعی روی پوست خیار وجود دارد. تخمیر خیار به این روش می تواند کمی دشوارتر از ترشی کردن خیار با محلول اسیدی باشد.
یک نکته مفید اضافه کردن مقدار کمی کلرید کلسیم به محلول ترشی است: این به حفظ تردی مطلوب کمک می کند. خیارشورهای تخمیر شده به دلیل طعم متمایزشان به ترشی ترش نیز معروف هستند.
انواع خیارشور خیارشور دبه ای:
در اصل خیارشور یک غذای ساده است. بنابراین به نوعی خندهدار است که تعداد گیجکنندهای از «انواع فرعی» وجود دارد: ترشی شوید، ترشی ترشی، ترشی لهستانی، ترشی نیمه ترش، ترشی همبرگر… همه اینها واقعاً یک چیز اساسی را توصیف میکنند، فقط به روشهای مختلف ترشی.
این همچنین گواهی بر این است که چگونه تغییرات کوچک در فرآیند ترشی می تواند تأثیرات متفاوت و مطلوبی بر نتیجه نهایی داشته باشد. بیایید به چند نمونه نگاهی بیندازیم:
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.