وقت مارچوبه است! اینجا در نیدرزاکسن، این روزها هیچ چیز بدون قطب های سفید یا سبز کار نمی کند.
به طور سنتی، فصل مارچوبه تا روز سنت جان 24 ژوئن ادامه دارد. برخی پایان فصل مارچوبه را مارچوبه شب سال نو می نامند . پس از آن، دیگر مارچوبه ای خراشیده نمی شود.
مارچوبه در اصفهان برای کاهش وزن بسیار سالم و ایده آل است به شرطی که کمی از کره و سس خودداری کنید. به ندرت حاوی کالری است زیرا 95 درصد آن از آب تشکیل شده است.
سپس حدود دو درصد پروتئین، حدود چهار درصد کربوهیدرات و تنها 0.2 درصد چربی وجود دارد. این تنها 150 کالری در هر پوند است.چوب های سفید مایل به شیری نیز حاوی بسیاری از مواد با ارزش هستند. به عنوان مثال ویتامین C، ویتامین E و ویتامین های B برای سیستم عصبی مهم است.
پتاسیم اثر کاهش دهنده فشار خون دارد و برای عملکرد خطوط تکانه عصبی مهم است. کلسیم موجود در مارچوبه یک عنصر ساختمانی مهم برای دندان ها و استخوان ها است. فسفر انتقال، ذخیره و استفاده از انرژی را در بدن انسان بهبود می بخشد.
مارچوبه به عنوان یک ماده خاص حاوی اسید آسپارتیک است . عملکرد کلیه را تحریک می کند و در نتیجه اثر تخلیه دارد و منجر به اثر ادرارآور شناخته شده مارچوبه می شود.
همه بوی معمولی مارچوبه را می شناسند! یک آنزیم ترکیبات حاوی گوگرد موجود در اسید آسپارتیک را که مسئول بوی نامطبوع هستند، تجزیه می کند.
تریلیون ها باکتری در روده ما به خصوص در روده بزرگ زندگی می کنند. میکروارگانیسم ها فلور طبیعی روده را تشکیل می دهند که به آن میکروبیوم نیز می گویند.
یک میکروبیوم سالم برای بدن بسیار مفید است باکتری های روده به هضم اجزای غذا کمک می کنند، از انتشار پاتوژن ها در روده جلوگیری می کنند و به عملکرد سیستم ایمنی ما کمک می کنند. علاوه بر این، فلور روده حرکات روده را تحریک می کند و ویتامین K تولید می کند که برای لخته شدن خون مهم است.
مارچوبه یکی از سبزیجاتی است که حاوی فیبر زیادی مانند اینولین است. اینولین مخلوطی از پلی ساکاریدهای ساخته شده از بلوک های ساختمانی فروکتوز است.
این “پری بیوتیک ها” همچنین در بسیاری از سبزیجات مانند کاسنی، کنگر فرنگی اورشلیم، پیاز، سیر، کنگر فرنگی و موز یافت می شود. در اصل، آنها چیزی بیش از یک غذای خوب برای باکتری های اسید لاکتیک (لاکتوباسیل ها) و سایر باکتری های “مفید” روده نیستند.
با خوردن غذا، عملاً هضم نشده به روده می رسند. برخی از باکتریهای خوب در روده بزرگ به پری بیوتیکها حمله میکنند، ترجیحاً از آنها استفاده میکنند و در نتیجه میتوانند تکثیر شوند
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.