آلو سرشار از پکتین با فعالیت آنتی اکسیدانی قابل توجه است.میوه خشک آلو می تواند جایگزین خوبی برای آلو تازه ور زمستان باشد.
مطالعات قبلی روی موشها و انسان نشان میدهد که آلو خشک یا فیبر آلو به ترتیب کلسترول کبد و پلاسما را کاهش میدهند.
موش با کمبود که با تغذیه با کلسترول به سرعت ضایعات آترواسکلروتیک ایجاد می کند، برای تعیین توانایی آلو خشک در کاهش تصلب شرایین استفاده شد.
جیره های حاوی درصد کلسترول و پودر آلو خشک به مدت 5 ماه تغذیه شدند.
یک گروه اضافی که با رژیم غذایی پایه بدون کلسترول تغذیه میشدند، بهعنوان کنترل منفی وارد شدند.
درختان شریانی تشریح شدند، رنگ آمیزی شدند تا ضایعات تجسم شوند و ناحیه ضایعه با نرم افزار تصویربرداری کمی سازی شد.
دفع مواد واکنش دهنده به اسید تیوباربیتوریک ادرارو آمیلوئید به ترتیب به عنوان شاخص های استرس اکسیداتیو و التهاب اندازه گیری شدند.
کلسترول نهایی سرم به طور قابل توجهی افزایش یافت و سرم در گروه و گروه آلو خشک نسبت به گروه B-C کاهش یافت.
درصد ناحیه ضایعه آترواسکلروتیک درخت شریانی در گروههای در مقایسه با گروه با روندی برای تفاوت بین گروههای B+C و Hi DP به طور قابلتوجهی کمتر بود.
غلظت SAP در گروههای B-C و Lo DP به طور قابلتوجهی پایینتر بود و گروه روند پایینتری نسبت به گروه B + C داشت.
دفع ادراری در بین گروه ها تفاوتی نداشت. این نتایج نشان می دهد که مصرف آلو خشک ممکن است به کند کردن پیشرفت آترواسکلروز کمک کند.
آترواسکلروز یک بیماری التهابی شریان ها است که علت اصلی و سکته مغزی است، که علت اصلی مرگ و میر در جوامع غربی است.
چندین سال تحقیق ماهیت چند عاملی آترواسکلروز را ثابت کرده است.
در کشورهای توسعه یافته، رژیم های غذایی ناسالم یکی از عوامل خطر عمده قابل اصلاح است.
در میان عوامل غذایی که ممکن است بر ایجاد CVD تأثیر بگذارد، حمایت اپیدمیولوژیک قابل توجهی برای اثر محافظتی میوه و سبزیجات وجود دارد.
در واقع تخمین زده است که مصرف کم میوه و سبزیجات در 31 درصد خطر ابتلا به CHD و 11 درصد سکته مغزی ایسکمیک در کشورهای توسعه یافته نقش دارد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.