انباری پر از اجناس نگهداری شده در خانه فقط زمانی خوب است که از آن استفاده کنیم. به نظر می رسد یافتن راه هایی برای استفاده از میوه های خشک بیشتر از بلغور جو دوسر و کلوچه از اهمیت بالایی برخوردار است.
البته، میوه خشک پفکی میانوعدههای خوبی را ایجاد میکنند اما چیزهای بیشتری مانند نوشیدنیها، غذاهای اصلی و غیره وجود دارد.
ما اغلب به استفاده از میوه های تازه در مواردی مانند آب میوه، چای یا اسموتی فکر می کنیم، اما این میوه های خشک را می توان در نوشیدنی های کودکان و بزرگسالان استفاده کرد.
با ریختن آن میوه های خشک با مقداری آجیل یا سایر ادویه ها در مقداری ودکا یا براندی، دلخواه درست کنید و بگذارید دم بکشد. در عرض چند هفته صاف کرده و مقداری شربت قند ساده به آن اضافه کنید تا مزه دار شود. شما چیزی لذت بخش برای نوشیدن در نزدیکی آتش در زمستان و در ایوان در تابستان خواهید داشت.
یک اسموتی با کشمش و سیب برای یک خوراکی شیرین بدون افزودنی شیرین کننده درست کنید. جین را با سیب و گلابی خشک دم کنید تا یک مارتینی با طعم پاییزی تهیه کنید.
این نوشیدنی سبک قهوه بدون کافئین از زردآلو خشک و چای ریشه قاصدک برای نوشیدنی فانتزی بدون شکر یا هزینه اضافه استفاده می کند.
پای نباید برای میوه های تازه، کنسرو شده یا میوه های یخ زده رزرو شود. انواع مختلفی از پای وجود دارد که از میوه های خشک برای یک غذای خوشمزه زمستانی استفاده می کنند.
این پای گیلاس سه گانه از گیلاس تازه مخلوط شده با گیلاس خشک برای بافت و طعم دلپذیر استفاده می کند. از مخلوط میوه های خشک برای یک پای دوست داشتنی و خانگی استفاده کنید که مطمئناً لذت می برید.
پای زردآلو خشک یک استاندارد در میان پیشگامان غرب بود یا من می دانم. درست کردن آن در آشپزخانه های مدرن ما نیز آسان است.
گذشته از ریختن مقداری میوه خشک در سالاد، استفاده از آنها در غذاهای خوش طعم همیشه اولین چیزی نیست که به ذهن می رسد. هنوز هیچ کمبودی برای الهام گرفتن از دستور العمل میوه های خشک خوشمزه وجود ندارد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.