در میان حبوبات نخود شامی حاوی بسیاری از مواد مغذی مانند ویتامین A، ویتامین K، ویتامین C، تیامین و فولات و همچنین مواد معدنی مانند منگنز و آهن است. نخود فرنگی همچنین سرشار از آنتی اکسیدان های پلی فنل است که ممکن است به بسیاری از مزایای سلامتی نخود فرنگی نسبت داده شود.
خوردن نخود سبز ممکن است به کنترل قند خون کمک کند، زیرا سرشار از فیبر و پروتئین است که ممکن است برای کنترل قند خون مفید باشد.
فیبر سرعت جذب کربوهیدرات ها را کاهش می دهد، که منجر به افزایش آهسته تر در سطح قند خون می شود تا افزایش ناگهانی.
برخی مطالعات همچنین نشان داده اند که خوردن غذاهای غنی از پروتئین ممکن است در تثبیت سطح قند خون در افراد مبتلا به دیابت نوع 2 مفید باشد.
نخود سبز حاوی مواد معدنی مفید برای قلب مانند منیزیم و پتاسیم است.
رژیم های غذایی غنی از این مواد مغذی ممکن است در جلوگیری از فشار خون بالا که یک عامل خطر اصلی برای بیماری قلبی است، مفید باشد.
همچنین، محتوای فیبر بالای موجود در نخود و حبوبات، کلسترول تام و کلسترول LDL را کاهش میدهد، که هر دوی این موارد خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را در صورت بالا افزایش میدهند.
نخود سبز همچنین فلاونول ها، کاروتنوئیدها، ویتامین C و آنتی اکسیدان هایی را فراهم می کند که نشان داده شده است به دلیل توانایی آنها در جلوگیری از آسیب سلولی، احتمال بیماری قلبی و سکته را کاهش می دهد.
خوردن منظم نخود سبز ممکن است خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد، که بیشتر به دلیل محتوای آنتی اکسیدانی نخود و توانایی آن در کاهش التهاب در بدن است.
نخود سبز حاوی ساپونین است که ترکیبات گیاهی شناخته شده ای هستند که اثرات ضد سرطانی دارند.
هویج حاوی فیبر غذایی است و به احساس سیری کمک می کند. مانند نخود فرنگی، به جلوگیری از افزایش ناگهانی قند خون کمک می کند و بنابراین به ویژه برای بیماران دیابتی مفید است.
برخی از فیبرهای محلول می توانند مانع جذب کلسترول از دستگاه گوارش شوند که ممکن است به کاهش کلسترول خون کمک کند.
هویج حاوی فیبرهای نامحلول مانند سلولز و همی سلولز است که خطر یبوست را کاهش می دهد و باعث حرکات منظم روده می شود.
هویج سرشار از بتاکاروتن است که بدن آن را به ویتامین A تبدیل می کند. برای بینایی سالم مهم است. هویج همچنین حاوی ویتامین هایی مانند بیوتین و K1 فیلوکینون است که برای سلامت بدن مهم هستند.
هویج حاوی بسیاری از ترکیبات گیاهی از جمله کاروتنوئیدها است که فعالیت آنتی اکسیدانی دارند و با بهبود عملکرد سیستم ایمنی و کاهش خطر ابتلا به بسیاری از بیماری ها از جمله بیماری قلبی و انواع خاصی از سرطان مرتبط است.
از ترکیبات گیاهی هویج حاوی بتاکاروتن، آلفاکاروتن، لوتئین و لیکوپن است، لیکوپن ممکن است خطر ابتلا به سرطان و بیماری قلبی را کاهش دهد.
رژیم غذایی غنی از کاروتنوئید ممکن است به محافظت در برابر چندین نوع سرطان کمک کند و هویج سرشار از آنها است.
کاهش وزن از آنجایی که هویج کالری کمی دارد، می تواند سیری را افزایش دهد و کالری در وعده های غذایی فرد را کاهش دهد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.