به دنبال بهبود سلامت خود هستید؟ یک مشت گردو را یکی از میان وعده های اصلی خود در نظر بگیرید.
سرشار از فیبر، پروتئین و چربی های سالم، این گردو مراغه همه کاره که از نظر فنی دانه در نظر گرفته می شوند – ممکن است به تقویت سلامت قلبی عروقی، کاهش خطر دیابت و کنترل وزن کمک کند.
مطالعهای که در سال ۲۰۲۱ در مجله Circulation منتشر شد نشان داد که افراد مسنتری که به مدت دو سال هر روز حدود ۱/۲ فنجان گردو میخورند، سطح کلسترول بد لیپوپروتئین با چگالی کم (LDL) را کاهش میدهند. تعداد پایین LDL با کاهش خطر بیماری قلبی و سکته مرتبط است.
برای تجزیه و تحلیل جداگانه منتشر شده در مجله کالج آمریکایی قلب و عروق در سال 2020، محققان التهاب را در همان مجموعه از افراد مسن بررسی کردند.
آنها دریافتند که 6 مورد از 10 بیومارکر (اندازه گیری) التهاب در افرادی که گردو بیشتری می خوردند «به طور قابل توجهی کاهش می یابد».
بسیاری از کارشناسان بر این باورند که التهاب در صورت عدم درمان می تواند به قلب شما آسیب برساند.
با این حال، ممکن است لازم نباشد دو سال تمام برای فواید گردو صبر کنید. یک مطالعه در سال 2019 که در مجله تغذیه منتشر شد ، سلامت افرادی را که آجیل مصرف کردند در مقایسه با افرادی که به مدت شش هفته از رژیم غذایی بدون گردو استفاده کردند، ردیابی کرد.
در مقایسه با نخوردن گردو، مصرف منظم آن منجر به بهبود عوامل خطر بیماری قلبی شد. نویسندگان تحقیق معتقدند که این تغییر احتمالاً ناشی از غنیسازی باکتریهای روده است که از فشار خون بالا و کلسترول بالا محافظت میکنند.
یکی از دلایلی که چرا گردو ممکن است برای قلب شما بسیار مفید باشد آنها مملو از چربی های سالمی هستند که به نام امگا 3 شناخته می شوند.
همان چیزی که در ماهی های چرب یافت می شود. اما برخلاف ماهی، گردوها را میتوان بهطور محتاطانه در کیف خود برای استراحت سریع میانوعده نگهداری کرد.
طبق گفته انجمن قلب آمریکا، خوردن 1.5 اونس آجیل کامل در روز برای بهرهمندی از فواید آن کافی است
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.